Így jár az, aki halas ételt akar fotózni és még a macskája is neveletlen. |
Hozzávalók
1 db tonhalkonzerv (nem ízesített)
fél fej lila hagyma
só
bors
2 teáskanál majonéz
olívaolaj
1 púpos teáskanál vaj/margarin
kevés citromlé
A hozzávalók egy része |
A lila hagymát vágjuk apróra.
A tonhalkonzervet bontsuk ki és öntsük le róla az olajat, majd tegyük a halat egy tálkába. Villával törjük össze és keverjük hozzá az apróra vágott hagymát. Adjuk hozzá a majonézt, kevés citromlevet, sót, borsot, majd keverjük el jó alaposan. Most jöhet a vaj: erre azért van szükség, hogy kenhetőbb állaga legyen a végén a krémnek. Dolgozzuk bele ezt is, majd löttyintsünk rá egy pici olívaolajat is, és már ehetjük is!
A tonhalkrém az miért vega étel?
VálaszTörlésNem úgy van, hogy a vegák esznek halat, a veganok meg nem? Vagy keverem?
TörlésAz eredeti képen is ott volt a cica? Mert én csak ma reggel szúrtam ki?
VálaszTörlésIgen, ott volt :)
Törlés