tag:blogger.com,1999:blog-8888982464887010825.post8319189663946022638..comments2023-08-22T07:16:50.732+02:00Comments on Katasztrófa-konyha: Fehér kenyér élesztővelValihttp://www.blogger.com/profile/06874446483203733403noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-8888982464887010825.post-43268857672467556722013-02-12T09:06:06.647+01:002013-02-12T09:06:06.647+01:00Nem, a kenyérsütéshez csak a tetejét kell beáztatn...Nem, a kenyérsütéshez csak a tetejét kell beáztatni. Az a lényeg, hogy ne melegítsd elő a sütőt, hanem a még hideg sütőbe tedd be az edényt és csak utána kapcsold be a sütőt a kívánt hőfokra. Így folyamatosan fog melegedni az edény is, és nem fog elpattanni. Valihttps://www.blogger.com/profile/06874446483203733403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8888982464887010825.post-5899877035545294872013-02-11T21:11:33.559+01:002013-02-11T21:11:33.559+01:00A tál alsó fele nem is kerül vízbe? És ettől nem p...A tál alsó fele nem is kerül vízbe? És ettől nem pattan el, nem lesz semmi baja? Még nincs nagy tapasztalatom a római tállal...<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8888982464887010825.post-32069137399564056302012-10-24T21:29:16.504+02:002012-10-24T21:29:16.504+02:00Így is szép lett :)Így is szép lett :)Valihttps://www.blogger.com/profile/06874446483203733403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8888982464887010825.post-14012131089416737142012-10-24T17:27:40.462+02:002012-10-24T17:27:40.462+02:00:) végül nem kentük le...:) végül nem kentük le...Rimhttps://www.blogger.com/profile/12967222621672045551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8888982464887010825.post-61258249847319739092012-10-23T19:24:28.979+02:002012-10-23T19:24:28.979+02:00Mi alul-felül sütjük, légkeverés nélkül.Mi alul-felül sütjük, légkeverés nélkül.Valihttps://www.blogger.com/profile/06874446483203733403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8888982464887010825.post-85540682890968735522012-10-23T19:23:58.614+02:002012-10-23T19:23:58.614+02:00Bocs, azzal kell lekenni. De a végeredményetek ala...Bocs, azzal kell lekenni. De a végeredményetek alapján úgy láttam, hogy ügyesen megugrottátok ezt is!Valihttps://www.blogger.com/profile/06874446483203733403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8888982464887010825.post-63744623312417598942012-10-20T21:48:09.470+02:002012-10-20T21:48:09.470+02:00A sütőt milyen funkcióval használjuk? Csak alsó sü...A sütőt milyen funkcióval használjuk? Csak alsó sütéssel, vagy alul-felül sütéssel légkeveréssel?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8888982464887010825.post-35150261023509989142012-10-20T20:08:04.221+02:002012-10-20T20:08:04.221+02:00Értem én, de a tojással mit kell kezdeni, ami a fe...Értem én, de a tojással mit kell kezdeni, ami a felsorolásban szerepel? :)<br /><br />D.TamásAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8888982464887010825.post-72700840356921718272012-05-10T16:37:54.383+02:002012-05-10T16:37:54.383+02:00Hajrá, hajrá! Tényleg nem bonyi, csak időigényes. ...Hajrá, hajrá! Tényleg nem bonyi, csak időigényes. De nagyon finom! Frissen, ropogósan, langyosan!!Valihttps://www.blogger.com/profile/06874446483203733403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8888982464887010825.post-85376637886030024152012-05-10T11:32:01.074+02:002012-05-10T11:32:01.074+02:00Basszus, pont tegnap néztem ezt a receptet, mert a...Basszus, pont tegnap néztem ezt a receptet, mert anyu a 7végén adott egy ilyen tálat...<br />Elképzelhető, hogy egyszer rászánom magam én is :)Rimhttps://www.blogger.com/profile/12967222621672045551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8888982464887010825.post-51894165601438248932012-05-09T10:02:11.223+02:002012-05-09T10:02:11.223+02:00Hát kb. a felét frissen megesszük :D A kovászos ke...Hát kb. a felét frissen megesszük :D A kovászos kenyerek tényleg frissek másnap is. De szerintem ez sem rossz. Két-három napig puha marad, utána azért már látszanak a száradás jelei. De én nagy pirítós párti vagyok, úgyhogy ezzel nem szoktam foglalkozni : )<br />Amúgy kb. egy hétig húzza, utána kezd el penészedni.Valihttps://www.blogger.com/profile/06874446483203733403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8888982464887010825.post-19273660365647633212012-05-08T11:14:51.704+02:002012-05-08T11:14:51.704+02:00Jól néz ki! Másnapra milyen szokott lenni? Azért k...Jól néz ki! Másnapra milyen szokott lenni? Azért kérdezem, mert nekem az élesztős tésztákkal az a bajom, hogy frissen nagyon finomak, de másnapra már valahogy nem az igazi, míg a kovászos kenyér (én még nem szántam rá magam a sütésre, csak boltban vettem) másnapra is egész jó állagú marad.<br />Vagy annyira finom frissen (a látvány alapján el tudom képzelni, hogy soha nem marad másnapra? ;-)Borcsahttps://www.blogger.com/profile/10145995159386532629noreply@blogger.com